Obaveštenja

Moderator: rista

Korisnikov avatar
Administrator
Site Admin
Postovi: 141
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 10:31 pm

Obaveštenja

Postod Administrator » Čet Apr 07, 2011 8:21 am

Ova tema služi za obaveštenja vezana za rad foruma.

Korisnikov avatar
Hogar
Postovi: 1539
Pridružio se: Pet Okt 22, 2010 9:27 pm

Re: Obaveštenja

Postod Hogar » Pet Avg 19, 2011 8:33 pm

Dragi naši i drage naše... članovi i članice, jelte :D ,

Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da je na http://www.outdoors-forum.com počela sa radom sekcija namenjena streličarstvu i svim pripadajućim elementima.

O čemu se radi, možete pogledati OVDE.

Istovremeno sa kreiranjem ovog lukarskog kutka, Ser Druid je promovisan u moderatora zaduženog za navedeni deo foruma.

Druidu želim što manje "borbe" a sekciji dug i produktivan rad.
:obscene-drinkingcheers:
° ° °
vlay napisao:Kad neko zameni plazni hedonizam i toples za mukotrpno veranje po planini to znaci da je u pitanju posebna vrsta budale. :handgestures-thumbupleft:

Korisnikov avatar
Administrator
Site Admin
Postovi: 141
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 10:31 pm

Re: Obaveštenja

Postod Administrator » Pet Mar 30, 2012 9:18 am

Dužnost mi je da članove foruma obavestim da je u inače kratak i jasan pravilnik foruma dodata još jedna stavka koja glasi

Svaki član je slobodan da na svoju inicijativu napusti forum ukoliko nije zadovoljan uslovima i za to mu ne treba ni odobrenje ni intervencija od strane bilo kojeg člana uređivačkog tima. Svako pozivanje ili pretnja u maniru(npr. "a vi ako hoćete vi me izbrišite" ili "tražim da se moj nalog ugasi") za sobom povlači banovanje na sedam dana bez ikakve diskusije.

Korisnikov avatar
Administrator
Site Admin
Postovi: 141
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 10:31 pm

Re: Obaveštenja

Postod Administrator » Sub Maj 12, 2012 8:25 pm

Podforum RAZMENA neko vreme neće biti dostupan zbog određenih tehničkih nedostataka. U toku su radovi vezani za restruktuiranje ovog podforuma kako bi se učinio boljim i praktičnijim za sve korisnike.

Kodžo

Re: Obaveštenja

Postod Kodžo » Uto Dec 04, 2012 11:26 am

Zašto forum nije radio?

Propust je napravio nas provajder sa kojim imamo muke vec odredjeno vreme. Naime nismo bili obavešteni o redovnom održavanju servera koje se na žalost pogodilo baš u vreme održavanja takmičenja. Naknadno sam dobio sledeće obaveštenje.


Najbolje je da priuvremeno zabranite postavljanje novih poruka na forumu jer su svi sajtovi prebaceni na novi server iu od trenutka promene ip adresa nameservera potrebno je da prodje 1-72 sata kako bih se dns osvezio kod svih provajdera u svetu.
U tom periodu dolazi do problema tipa da neki korisnici kojima se nije osvezio dns pristupaju sajtu na starom serveru a neki korisnici kojima se osvezio dns pristupaju sajtu na novom serveru i desava se cak da u jednom trenutku pristupite sajtu na novom serveru a posle nekog perioda opet pristupite sajtu na starom serveru i nakon prolaska tih 72 sata svi posetioci ce pristupati sajtu na novom serveru a oni koji su ostavljali poruke u prethodnih 72 sata na starom serveru bice potpuno izgubljene.Povratak na “Pravila , Obaveštenja , Pitanja i Odgovori”

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost