Swiss army knife - nož ili gadžet
Moderator: benz
Re: Swiss army knife - nož ili gadžet
Wow, ....ubava kolekcija. A gledam tuka i nekoi retki i skapi modeli. Super!!!!
Zavidim na kolekciji
Kakva su vam iskustva sa RANGERGRIP 78 i slicnim bivsim vengerima? Kakvi su u odnosu na one hand soldiers?

Kakva su vam iskustva sa RANGERGRIP 78 i slicnim bivsim vengerima? Kakvi su u odnosu na one hand soldiers?
Hvala 
73 tacno

73 tacno

"pain is caused by pleausure" 
swissknifecollector instagram profil

swissknifecollector instagram profil
- veselibajker
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 12:24 pm
Ima tome mnogo vremena kad sam kupio nov Victorinox Huntsman u izdanju s koricama u tzv. silver boji. Ostao je na aerodromu jer sam bio glup. Onda sam dugo koristio Wenger-a dobijenog na poklon. Ostao je u rezervi.
Kupio sam nov crveni Huntsman za 3050 dinara. Na njemu su svi alati koje redovno koristim. Za početak bori se protiv Apple-a.

Kupio sam nov crveni Huntsman za 3050 dinara. Na njemu su svi alati koje redovno koristim. Za početak bori se protiv Apple-a.

Живи и пусти друге да живе!
Pozdrav
Lep rad. Zanima me jeli obloge lepite ili ih utisnete presom (stegom) kao fabričke ? I ako lepite čime. Možda bi bila dobra jedna fotka gotovih obloga sa druge strane pre postavljanja na švajcarac.
Hvala i pozdrav !
Lep rad. Zanima me jeli obloge lepite ili ih utisnete presom (stegom) kao fabričke ? I ako lepite čime. Možda bi bila dobra jedna fotka gotovih obloga sa druge strane pre postavljanja na švajcarac.
Hvala i pozdrav !